ulvi : merve kardeşim üç gün önce birine bakımmı yaptırdın daha doğrusu son bir haftadır
merve : hayır hocam
ulvi : merve kardeşim fal baktırdınmı yada birinden manevi yardım istedinmi
merve : çok önceden kuzenim bakmıştı nurkul hoca en son bakım yapmıştı
ulvi : merve kardeşim nurkul hocan üç ay önce yapmuştu ben sana üç gün önceyi soruyorum zaten ben nurkul hocan
merve: yok hayır bakmadı kimse
ulvi : tamam merce kardeşim bakalım o zaman özellikle kendini alim ve evliya zanneden cincilerden uzak duracaksınız onların tamamının koruması kaldırıldı artık baktıkları insana kendi pisliklerini bulaştıracaklar onların aklına giden sadece uyduğu cinlerin şerrinde uğrar aklında olsun merve kardeşim
merve : anladım hocam
ulvi : merve kardeşim sadece etkilenme olayın olmuş
merve : nasıl yani hocam
ulvi : yanlış insanlardan etkilenme
ulvi : merve kardeşim boynunda ağrı varmı şimdi
merve : biraz
ulvi : başında ağrı varmı merve kardeşim
merve : yok hocam gitti ağrı
ulvi :merve kardeşim hergün boyun egzersizi yapacaksın soğuk almış vucudun kaslarında kireçlenme gibi birşey başlamış
merve : tamam hocam
ulvi : birde kendini alim zanneden biri aklı sıra toplu okuma tapmaya çalışmı şimdi kendi üzerine dönderdim gitti sıkıntıyı artık kendi çekecek cahillik hakikaten zor olsa gerek
merve : çok sağolun hocam
ulvi : merve kardeşim şu an kendini rahat gissediyorsun uykunda gelmeye başladı doğrumudur
merve : evet hocam rahatladım Allah razı olsun sizden
ulvi : bazılarının rukyailinin kırbaca aldım şimdiAmin hepimizden kardeşim
merve: amin hocam
ulvi : ah şeytanlar ne kadar sinsisiniz siz alimim diyenleri bile kandırabiliyorsunuz sadece sus denildiği için susuyordum ama bazıları yanlış yorumlamış bende hocamdan izin istedim hatrımı koydum iznimi aldım konuşuyorum artık
fizik: hocam okumalar başlatılmıştı duası yapıldımı ?
ulvi : fizik kardeşim tabi ki yanlış yerlerden uzak durun çünkü şimdiye kadar cahillerinin belası insanlara bulaşmasın diye her yaptıkları koruma altında tutuluyordu şimdi kaldırıldı artık bulaşır
fizik : peki hocam etkisini ne zaman görebiliriz
ulvi : fizik kardeşim bu havas değil Dua burda ötesini Rab'bim Bilir
fizik: anladım 1 dk da 100 senede olabilir
fizik:hocam vaktiniz varsa bir şey rıca etsem sizden
ulvi : fizik kardeşim buyur
fizik : hocam benim ensemde butus bir ağırlık başladı bir kaç haftadır
ulvi : ağırlıkmı ağrımı fizik kardeşim
fizik: oda başa vuruyor tansiyon yüksek ve kalp atısı yüksek ağırlık hocam başımı tutamıyorum sanki birde bu ara çok sıçramaya başladım
ulvi : bakalım fizik kardeşim şu an varmı
fizik: ağırlık var ensede
ulvi : fizik kardeşim sağ elini ensene koy üç sefer nurkul diye geçir içinden İnşaAllah aslında fiziksel bozulma uğraştıracak ama en azından ilerleme olmasın diye koruma altına alalım kaldırabildiğimiz kadar kaldıralım
fizik: tamam hocam yaptım
ulvi : ağırlık kayboldumu kardeşim
fizik: hafif var hocam
ulvi : gittikçe kaybolacak elini aç Allah'a fizik kardeşim Allah'ım aciz kulun nurkul hürmetine diye Dua et İnşaAllah
fizik: ettim şifa istedim hocam
ulvi :kalktımı ensendeki ağırlık fizik kardeşim
fizik:bayağı hafifledi hocam
ulvi : nefesinde açıldı vucudundaki ağırlıkta gitti değilmi fizik kardeşim duadan sonra
fizik : nefesimi nasıl anladınız hocam üzerimde evet büyük bir ağırlık oluyor genelde huzursuz uykularım var bu yüzden hiç dinç kalkamıyorum hocam Allah razı olsun hakkınızı helal edin
Nurkul Hoca / 2012